terug
terug
Limnesia undulatoides mannetje,onderkant 14-05-2012
Limnesia undulatoides

Op de foto links is te zien dat het gedeelte rond de ogen doorschijnend (hyalien) en bijna kleurloos is. Omdat de kleur op de rug tussen de ogen doorloopt, valt dit van boven af gezien niet op. Er zijn dan alleen een paar doorschijnende plekken om de ogen zichtbaar.

Limnesia undulatoides 1e en 2e epimeren 14-05-2012

Op de foto hierboven is het enkele rugschildje te zien wat Limnesia undulatoides heeft. Limnesia fulgida heeft dit niet.


Limnesia undulatoides 14-05-2012
Naar de eerste pagina
Limnesia undulatoides 14-05-2012
een pagina terug
Limnesia undulatoides 21-08-2005
Foto's van een ander exemplaar.
(1,3 mm - determinatie niet zeker)Literatuur en links: zie de eerste pagina.

terug
terug naar: W A T E R M I J T E N

COPYRIGHT:
Alle afbeeldingen op deze site zijn door G.H. Visser (Aadorp, Nederland) gemaakt, tenzij anders genoemd. Alle rechten behoren hem toe. Deze afbeeldingen mogen op geen enkele wijze anders dan voor eigen privé gebruik aangewend worden. Direct linken naar of plaatsen van de afbeeldingen op andere websites zonder toestemming nadrukkelijk verboden. Als u ze voor doelen, waarbij derden betrokken zijn, wilt gebruiken, vraag dan via een e-mail goedkeuring aan de auteur. Doel van de foto's is wel dat ze de interesse in de natuur helpen bevorderen op alle mogelijke manieren. In het bijzonder worden mensen aangemoedigd die materiaal nodig hebben voor natuurexposities of voor educatieve doeleinden.
© G.H. Visser 09-06-2012
rev. 21-06-2012

www.microcosmos.nl

Valid XHTML 1.0!