terug
terug
Piona carnea, vrouwtje 30-06-2012
Piona carnea, vrouwtje 30-06-2012

Piona carnea

Meer foto's van het vrouwelijk Piona carnea exemplaar van de vorige pagina. De mijt zit hier in een hoornbladtakje. Op de linker foto zijn de palpen goed te zien, de rechter foto toont het profiel.


Klik op de plaatjes hieronder om meer foto's van Piona carnea te zien.

Piona carnea, vrouwtje 28-06-2012
Naar de eerste pagina over deze mijt
Piona carnea, vrouwtje 28-06-2012
Meer foto's van het vrouwtje
Piona carnea, mannetje 28-06-2012
Foto's van het mannetjeDrie vrouwtjes en één mannetje van deze mijten vond ik tijdens een libellen-teldag op 28 juni 2012 met Eveline Stegeman-Broos, waarbij zij ook Dyiscus lapponicus exemplaren vond.

Literatuur:

Zie verder de LITERATUURLIJST watermijten.terug
terug naar: W A T E R M I J T E N

COPYRIGHT:
Alle afbeeldingen op deze site zijn door G.H. Visser (Aadorp, Nederland) gemaakt, tenzij anders genoemd. Alle rechten behoren hem toe. Deze afbeeldingen mogen op geen enkele wijze anders dan voor eigen privé gebruik aangewend worden. Direct linken naar of plaatsen van de afbeeldingen op andere websites zonder toestemming nadrukkelijk verboden. Als u ze voor doelen, waarbij derden betrokken zijn, wilt gebruiken, vraag dan via een e-mail goedkeuring aan de auteur. Doel van de foto's is wel dat ze de interesse in de natuur helpen bevorderen op alle mogelijke manieren. In het bijzonder worden mensen aangemoedigd die materiaal nodig hebben voor natuurexposities of voor educatieve doeleinden.
© G.H. Visser 03-07-2012
rev. 16-12-2012

www.microcosmos.nl

Valid XHTML 1.0!